CLIPA SIDERALĂ

FCC “Clipa Siderală” – неправительственная, некоммерческая организация, член Национального Совета Молодежи РМ.
Деятельность с 1989 года. Юридически зарегистрирован 19.08.1996 г.
Фонд действует на основании сертификатов Министерства Юстиции РМ о регистрации от 06.03.2001 и общественно-полезной деятельности от 01.07.2015, на основании договора с Министерством Образования, Культуры и Исследований РМ от 05.04.2018.

Limba Moldovenească Русский язык


POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Datele personale ale donatorilor (nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail) sunt informații confidențiale, pe care fundația FCC Clipa Siderală le colectează și utilizează cu maximă responsabilitate, prin crearea politicilor de protecție a datelor și prin implementarea acestor politici la nivelul întregii organizații.

Astfel, FCC Clipa Siderală nu va solicita donatorilor decât informațiile necesare pentru:

  • înregistrarea donației în documentele financiar-contabile ale organizației
  • confirmarea încasărilor
  • informările privind destinația sumelor donate
  • alte posibilități de a sprijini activitatea organizației

Donatorii pot solicita informațiile direct de la reprezentanții organizației la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0037322430430

Donatorii pot de asemenea solicita adăugarea, corectarea sau ștergerea datelor personale, conform reglementărilor GDPR.

 

GDPR nu poate anula prevederile legale naționale care stabilesc păstrarea datelor personale în documentele financiare. Spre exemplu, conform legii, datele personale (nume, prenume, adresă, date act de identitate) din documentele financiare (facturi, extrase de cont, chitanțe, registre) vor fi păstrate pe termenul stabilit de legislație de la data generării lor. În acest caz informațiile nu pot fi șterse, chiar dacă există o solicitare în acest sens din partea donatorului.

În cazul în care ștergerea informațiilor nu contravine legii, datele personale ale donatorului vor fi eliminate din baza de date în cel mult 30 de zile calendaristice de la data solicitării.

Vă asigurăm că:

Nu vom oferi niciodată informaţii despre dumneavoastră altor companii care au în vedere programe de marketing.

Vă vom ţine la curent cu activitatea noastră, atât în ceea ce priveşte campanile noastre de promovare şi stranger de fonduri, cât şi în ceea ce priveşte serviciile pe care le oferim.

Vom folosi informaţiile dumneavoastră numai atunci când avem consimţământul dumneavoastră în prealabil.

Ne puteţi oricând comunica felul în care doriţi ca Hospices of Hope Moldova să comunice cu dumneavoastră, inclusiv felul în care doriţi să fiţi contactaţi. Vă asigurăm că vom respecta întru totul solicitarea dumneavoastră.

Vom lua toate măsurile de siguranţă pentru a proteja datele dumneavoastră personale prin politici şi proceduri de securitate.

Pentru mai multe informaţii, ne puteţi contacta la adresa de

e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0037322430430МЫ ОТКРЫТЫ ДЛЯ ОБЩЕНИЯ И ДОБРЫХ ДЕЛ!На данный момент наш сайт находится на реконструкции.
Скоро будет новая версия сайта
Благодарим Вас за понимание!


Битрикс24

 

Адрес:

ул. Николая Димо, 17/4,
г. Кишинёв 
Республика Молдова
MD-2068

Контакты:

Email: [email protected]
Тел: +37322 430430 
Факс:+37322 433-000
Моб: +37368 430430  
+37379 430430

Facebook